Просмотр по автору Тищенко, В.І.


Показаны результаты 1 - 9 из 9
Год выпуска Название Автор(ы) Тип Просмотров Загружено
2022 Дослідження використання продуктів переробки насіння конопель для використання у м'ясних продуктах Пасічний, В.М.; Шубіна, Є.А.; Тищенко, В.І.; Bozhko, Nataliia Volodymyrivna; Мороз, О.О. Article 102113 185247
2020 Дослідження впливу порошку виноградного насіння на окислювальні процеси варено-копчених ковбас Bozhko, Nataliia Volodymyrivna; Тищенко, В.І.; Радько, Р.М. Conference Papers 38021 76046
2024 Дослідження динаміки окислювальних процесів напівкопчених ковбас у модифікованих оболонках Тищенко, В.І.; Bozhko, Nataliia Volodymyrivna; Пасічний, В.М.; Божко, С.Б.; Маринін, А.І. Article 65 46
2021 Дослідження ефективності корекції перекісного окислення ліпідів в системах біологічного походження з використанням біофлавоноїдного комплексу ягід Bozhko, Nataliia Volodymyrivna; Тищенко, В.І.; Пасічний, В.М.; Марінін, А. І. Monograph 1157857873 815402861
2020 Дослідження споживчої та біологічної цінності м’ясомістких посічених напівфабрикатів Bozhko, Nataliia Volodymyrivna; Тищенко, В.І.; Пасічний, В.М. Article 130825 72558
2020 Дослідження ФТВ комбінованого фаршу варено-копчених ковбас при додаванні протеїну із насіння коноплі Тищенко, В.І.; Bozhko, Nataliia Volodymyrivna; Балаклейська, Д.М. Conference Papers 19085739 16059597
2022 Розробка напівкопчених ковбасок з викориcтанням баранини і протеїну насіння коноплі Пасічний, В.М.; Божко, С.Б.; Тищенко, В.І.; Bozhko, Nataliia Volodymyrivna Conference Papers 6443 10034
2022 Розробка полікомпонентних напівкопчених ковбасок на основі баранини і протеїну насіння коноплі Пасічний, В.М.; Божко, С.Б.; Тищенко, В.І.; Bozhko, Nataliia Volodymyrivna Conference Papers 2392 2946
2020 Стабілізація ліпідів варенокопчених ковбас з використанням порошку виноградних кісточок Шубіна, Є.А.; Тищенко, В.І.; Bozhko, Nataliia Volodymyrivna Conference Papers 441166 100242